Olaug Bollestads rådgiver går til Storm Samfunn

29. september 2023
536982

– De har åpne kundelister, og det er viktig for meg, sier Olga Marie Brathaug.
Jeg har fulgt med på Julie og Zaineb helt fra starten. Det er inspirerende at unge kvinner satser og bygger opp et byrå innen politisk påvirkning og myndighetskontakt, sier Olga Marie Brathaug i en pressemelding.

I april i 2021 ble Storm Samfunn etablert som et søsterbyrå til Storm Communications. Byrået har tre partnere i Julie Remen Midtgarden, Zaineb Al-Samarai og Peter Markovski.

Nå har byrået hentet inn Olga Marie Brathaug som rådgiver, og dermed deres fjerde ansatte.

– Jeg har fulgt med på Julie og Zaineb helt fra starten. Det er inspirerende at unge kvinner satser og bygger opp et byrå innen politisk påvirkning og myndighetskontakt, sier Olga Marie Brathaug i en pressemelding.

Viktig med åpne kundelister

Hun har erfaring fra mediebransjen, politikken og ideell sektor. Hun kommer til Storm Samfunn fra jobben som personlig rådgiver for partileder i KrF, Olaug Bollestad. I tillegg har hun også vært kommunikasjonsrådgiver i SOS-barnebyer og jobbet i avisen Vårt Land.

– Storm Samfunn er moderne, fremoverlent og bygger på gode verdier. De har åpne kundelister, og det er viktig for meg. En annen grunn til at jeg valgte å gå til dem er at de tar vare på folkene sine.

Brathaug ser fram til å lære av dyktige kolleger og kunne bidra med hennes kompetanse innen PR og politikk.

– Spesielt håper jeg at jeg kan få brukt erfaringen min med å bygge talspersoner gjennom både sosiale medier og presse. Det er viktig i politikken, men det er også viktig for selskaper og organisasjoner å ha gode talspersoner som når gjennom lydmuren, avslutter hun.

Høy etterspørsel

Partner og byråleder i Storm Samfunn, Julie Remen Midtgarden, sier de har et økt behov etter rådgivere som kan bidra til å løse utfordringer enten det knytter seg til politiske rammebetingelser, krisekommunikasjon eller posisjonering.

– Mindretallsregjering og dagens politiske situasjon har gitt høy etterspørsel etter kompetanse innen samfunns- og myndighetskontakt. Nå er vi veldig glade for å få Olga Marie med på laget. Hun har svært gode politiske analyser, dyp systemforståelse og har jobbet med å bygge opp noen av KrFs mest sentrale profiler.

Mer aktuelt