Frida Axelsen-Sørlie går fra Nortura til Storm

4. oktober 2023
Skjermbilde 2023-12-04 kl. 09.43.21
Frida Axelsen-Sørlie startet som rådgiver i Storm Samfunn 1. september.

– Politikken og politiske prosesser er komplekse, og jeg gleder meg til å bruke min innsikt og erfaring til å hjelpe bedrifter og organisasjoner å navigere dette på en god måte, sier Frida Axelsen-Sørlle i en pressemelding fra Storm Samfunn.

Axelsen-Sørlle har flere års erfaring fra Oslo Arbeiderparti hvor hun har jobbet med kampanje og valgkamp. Hun har også vært generalsekretær i Europeisk Ungdom.

De siste årene har hun jobbet i Nortura sin kommunikasjonsavdeling.

Kommuniserte gjennom dataangrep
I Nortura arbeidet Axelsen-Sørlle med kommunikasjon, krisekommunikasjon og påvirkning.

– Erfaringene fra Nortura, særlig innen arbeid med kriser, er viktige erfaringer jeg tar med meg. Særlig var kommunikasjonsarbeidet gjennom det omfattende dataangrepet Nortura ble utsatt for julen 2021, faglig krevende og ekstremt lærerikt, sier Axelsen-Sørlle i pressemeldingen.

Hun mener at i årene fremover vil nok flere bedrifter trenge kunnskap om hvordan å håndtere kommunikasjon med omverdenen i slike krevende omstendigheter,

Daglig leder i Storm Samfunn, Julie Remen Midtgarden, forteller i pressemeldingen at etterspørselen etter rådgivere med politisk innsikt og erfaring fra krisekommunikasjon er svært høy.

– Frida vil styrke oss ytterligere på disse områdene. Hun har svært relevant erfaring fra politikk, organisasjons- og næringsliv, og god strategisk forståelse.

Jobbet tett på byråd og bystyre
Midtgarden er særlig fornøyd med å bre ut Storm Samfunns innsikt i Oslo-politikken.

Midtgarden selv har lang erfaring fra Oslo Høyre, blant annet fra forrige Høyre-byråd, og forteller at det er en etterspurt kompetanse blant mange kunder.

– Særlig innenfor Oslopolitikken er hun dreven. Hun har arbeidet tett på byråd og bystyre, og forstår prosessene godt. Vi er veldig fornøyde med å ha Frida på plass og tror hun vil passe godt inn hos oss, sier Midtgarden.

Axelsen-Sørlle har en bachelorgrad i sammenliknende politikk fra Universitetet i Bergen og en bachelorgrad i kommunikasjonsledelse fra Handelshøyskolen BI.

Med Frida teller Storm Samfunn seks ansatte.

Mer aktuelt