Peter Markovski ny byråleder i Storm Samfunn

25. oktober 2023
Skjermbilde 2023-11-29 kl. 13.36.26

Peter Markovski blir byråleder i Storm Samfunn når Julie Remen Midtgarden returnerer til politikken.

Julie Remen Midtgarden, som frem til nå har vært daglig leder og partner i Storm Samfunn, blir en del av det nye byrådet til Eirik Lae Solberg i Oslo. Hun har politisk erfaring fra blant annet Erna Solbergs regjering før hun kom til Storm i 2020.

– Under Julies ledelse har Storm Samfunn, som et nisjebyrå innen politikk og myndighetskontakt, lykkes godt i markedet. Det er rekruttert et solid team som jobber tett med noen av landets mest spennende kunder. Resultatet er en kraftig omsetningsvekst så langt i år og gode utsikter fremover. Vi er takknemlig for jobben Julie har gjort med å bygge et svært godt fundament for byrået, sier Per Valebrokk, styreleder i Storm Samfunn.

– Trist å miste Julie
Storm Samfunn er en del av Stormhuset sammen med Storm Communications og reklamebyrået Smeh. Foruten partnerne i byråene, er Petter Stordalen med på eiersiden.

Julie Remen Midtgarden, Storm Samfunn
Julie Remen Midtgarden slutter som byråsjef for å bli skolebyråd i Oslo.

– Det blir trist å miste Julie som god kollega, men vi er stolte over at hun, i likhet med tidligere Storm-ansatte, er aktuell for attraktive stillinger i samfunnet. Sånn skjer når vi rekrutterer de beste folka, sier Valebrokk, og peker blant annet på tidligere Storm-partner Zaineb Al-Samarai, som i juni ble valgt til ny president i Norges Idrettsforbund.

– Det er veldig trist å forlate Storm-gjengen, men å bli byråd og lede skolepolitikken i Oslo var en mulighet jeg måtte takke ja til, sier Remen Midtgarden.

Hennes etterfølger som byråleder i Storm Samfunn, Peter Markovski, har som partner vært sentral i oppbyggingen av selskapet.

– Han har alt som skal til for å lede byrået videre. Dette er en svært god løsning når Storm Samfunn nå fikk behov for en ny leder, sier Valebrokk.

Trenger flere folk
Peter Markovski kom til Storm Samfunn for halvannet år siden fra rollen som kommunikasjonsdirektør i NHO, der han blant annet jobbet tett med norsk næringsliv og myndighetene i håndteringen av pandemien. Før NHO var Markovski 12 år i Aftenposten som journalist, nyhetsleder og redaksjonssjef.

– Jeg kommer til å savne å jobbe tett med Julie, som har lært meg mye om hvordan et kommunikasjonsbyrå bør bygges opp. Det er jeg veldig takknemlig for, og samtidig trygg på at Storm Samfunn er godt rigget til å levere på eksisterende kunder og fortsette den videre veksten. Det innebærer samtidig at vi kommer til å trenge flere flink folk på alle nivåer, og det blir spennende å lede den jobben, sier Markovski.

Mer aktuelt