Mansoor Hussain fra Oslo-byrådet til Storm

9. november 2023
Skjermbilde 2023-12-04 kl. 10.05.30
– Det er spesielt deres portefølje innen eiendom og byutvikling som står mitt hjerte nærmest, sier Mansoor Hussain, som har bakgrunn som bystyremedlem og byrådssekretær.

Mansoor Hussain (24) er ansatt som ny rådgiver i Storm Samfunn. Hans brede kunnskap og erfaring fra arbeid med eiendomsbransjen er en solid forsterkning for byrået.

– For meg har Storm Samfunn fremstått som et veldig spennende selskap, med mange interessante kunder. Det er spesielt deres portefølje innen eiendom og byutvikling som står mitt hjerte nærmest. Jeg gleder meg derfor til å arbeide med det, og selvsagt mange andre prosjekter innen politisk analyse og strategisk kommunikasjon, sier Hussain.

Byrådssekretær for byrådslederen
Hussain har flere års erfaring som politiker for Arbeiderpartiet i Oslo, som blant annet bystyremedlem og byrådssekretær. Han har blant annet sittet i byutviklingsutvalget i Oslo, og er vinner av CityGlød-prisen 2022 – en pris som deles ut til unge eiendomstalenter.

Den siste tiden har han vært byrådssekretær for tidligere byrådsleder Raymond Johansen ved byrådslederens kontor.

– Behovet for gode analyser og råd i møte med myndigheter, og i lange, kompliserte prosesser blir stadig viktigere. Jeg ser frem til å hjelpe bedrifter, organisasjoner og andre med dette så man kan få til gode prosesser med lavest mulig risiko, sier Hussain.

Hos byrådslederens kontor arbeidet Hussain med strategi, kommunikasjon og oppfølging av saker på vegne av byrådslederen.

– I rask vekst
Daglig leder i Storm Samfunn, Peter Markovski, er veldig fornøyd med rekrutteringen.

– Storm Samfunn er i rask vekst, og med Mansoor på laget er vi rigget for videre vekst. Vi styrker oss med dette vesentlig innen eiendom og Oslo-politikken. Mansoor nyter stor tillit på tvers av partigrensene i politikken og innen eiendomsbransjen, det er meget imponerende, sier Markovski.

Mer aktuelt