Storm henter fra Kruse Larsen: – Har savnet ham som kollega

14. november 2022
julie-remen-midtgarden-dan-fredrik-bruflot-og-marius-parmann-storm-980x674

Søsterbyråene Storm Samfunn og Storm Communications rigger seg for videre vekst og ansetter Dag Fredrik Bruflot.

Storm Samfunn spesialiserer seg på politikk og myndighetskontakt, mens Storm Communications spesialiserer seg på selskapskommunikasjon, tilsammen teller de to byråene nå 15 rådgivere. Nå henter søsterbyråene inn Dag Fredrik Bruflot til rollen som Chief Operating Officer og Bruflot vil dermed få ansvaret for interne prosesser, økonomi og administrasjon.

– En fordel ved å være to byråer som jobber tett sammen er at vi kan ha enkelte felles ressurser. I en periode har vi kjent på et behov for å styrke interne prosesser og funksjoner knyttet til blant annet økonomi og administrasjon, og vi er glade for at vi er blitt så store at dette er et fornuftig steg. Det kommer til å frigjøre energi og kapasitet som vi skal bruke inn i arbeidet for eksisterende og nye kunder, sier Julie Remen Midtgarden, som er daglig leder i Storm Samfunn.

Søsterbyråene har funnet sin nye driftssjef hos konkurrenten Kruse Larsen der Bruflot de siste årene har vært prosjektleder. Bruflot sier han ser frem til å flytte litt lenger ned i den samme gaten. Selskapene flyttet nylig inn i nye kontorer rett ved Sommerro på Solli Plass.

– Gjennom årene i Inkognitogaten 1 har jeg lært utrolig masse av de dyktige kollegaene mine i Kruse Larsen. Det er en tid for alt, og jeg ser nå frem til å jobbe sammen med hele Storm-huset, sier Bruflot og legger til:

– I tillegg er selskapene under utvikling og i vekst, noe som gjør at det er en veldig spennende fase der jeg ser frem til å bidra, sier han.

Daglig leder i Storm Communications og tidligere partner i Kruse Larsen, Marius Parmann, gleder seg til gjensynet med Bruflot.

– Dag Fredrik er ikke bare kunnskapsrik og hardtarbeidende, men også en ekstremt hyggelig fyr. Jeg har savnet ham som kollega og ser frem til å bygge Stormhuset videre med han som en del av den stadig voksende flokken vår, sier han.

Mer aktuelt